15 March 2011

Cepat!!! Sampai 1 April je

Pagi tadi sedang merayau entah ke mana di alam maya ni. Aku terpandang satu iklan yang menarik sungguh. Terus klik. Mesti membantu menjana pendapatan tuan rumah berkenaan. Bila dah click, memang tergoda lah.

Aku kalau contest hadiah menarik memang lah tergoda habis-habisan. Tapi bila dah baca-baca macam tak berbakat je aku nak join.


Pergghhh!!!! Hadiah dia memang terbaik la. Dah la ditanggung sepenuhnya. Heaven!!

Apa yang korang perlu buat, hanyalah bercuti tentang percutian korang. Mendokumentarikan percutian, mudah je. Pastu buat video skit. Tak ke mudah tu namanya. Pastu submit blog entry. Siap boleh submit entry lama lagi kalau dah malas nak baut entry baru. Tapi lebih afdal lah kalau korang taip yang baru, nampak skit kegigihan nak menang percutian percuma ke PARIS ngan NEW ZEALAND tu.

Korang yang selalu bercuti-cuti tu, pe lagi. Submit lah entry. Tapi pape pun kena lah jadik member Mastraveller.com dulu.

Untuk keterangan dan maklumat lanjut, gi lah selongkar sendiri ye.

*rasa nak suruh laki aku submit entry dia gi Melbourne dulu la. gi Melbourne tinggalkan bini ngan anak dalam perut. balik bawak gmbr melambak-lambak. seb baik ada cenderahati, kalau tak memang tak bermanfaat sungguh

2 comments:

  1. hahahaha! nasib baik ekkk

    aku x penah pegi bercuti.. sedih!

    ReplyDelete
  2. be kat blog na skrg, hehehe :p

    ReplyDelete