23 March 2011

Dish Deli, Solaris Mont Kiara

*ni entry berunsurkan iklan.

Iklan ni muncul memang kena pada masanya. Sebab aku memang tengah merancang for family dinner bulan 4 nanti. Memang terbaik la, sebab offer ni redemption date dia dari 1/4/2011 hingga 31/5/2011. Tapi tawaran hanya sah 3 hari saja lagi.


Aku macam baru perasan, semua deal milkAdeal mesti kat area Mont Kiara kan..

Dan macam tertarik dengan tawaran yang dipromosikan, aku check lebih lanjut. Agak-agak memang berbaloi selamba aku beli 2 kupon ni.

nak beli ke tak??

Dan buat aku makin tertarik adalah Dish Deli itself yang dikatakan adalah kid's friendly, ada kids corner lengkap dengan baby changing facalities. Kedengaran umpama tempat yang amat sesuai untuk ibu bapa beranak kecil seperti kami untuk makan-makan di luar. Dan macam lagi best, Dish Deli ada Gourmet Goo, khas untuk baby. Tak payah tapau bubur Eisya kalau malas (:

Bila check-check menu, okaylah. Berbaloi lah.

Pe lagi, trus tak sabar nak klik membeli. Bulan 4 kang boleh gi. Celeb birthday Eisya (:

7 comments:

  1. tu la byk kat area mont kiara kan? koser nak g sana. dulu masa projek kat kompleks kerajaan tu xde pulak nak wat kupon2 bagai ni ;)

    eh, amek la skali coupon SPA tu..harga asal rm200 lebih, tp dpt 40 lebih mcm tu. kat mont kiara jugak. what's up with mont kiara n milkadeal?hihihi

    ReplyDelete
  2. wow...sgt bes...tapi macam tak tau tempatnye plak..heheh...tapi mmg bebaloikan dayu...lagipon bulan 4 ni besday epoi...mmg plan nak celeb besday die...cam kene je tawarn nih...tq 4 the info dayu...

    ReplyDelete
  3. a'ah kan
    apa kena ngan mont kiara ni
    mau bankrupt ke apa smua kedai kat sana?? tu yg beriya buat promotion bagai :)

    ReplyDelete
  4. inilah yang untung duduk KL ni..
    macam-macam tempat boleh pergi..
    kedai makan pun sedap-sedap kan :)

    ReplyDelete
  5. takde la untung sgt
    kena panadai pilih, kena pilih yg btul2 berbaloi

    ReplyDelete
  6. itula byk tawaran yg belah KL..klu penang sure dh g..yg ada belah penang den tak bape bekenan plk..huhu..

    ReplyDelete
  7. Dish Deli realy nice restaurant with good food.

    ReplyDelete