01 March 2011

Duta Kecil Dikehendaki

Menemui ini dari blog Hannah. Rasa macam berminat. Biasalah, mempublisiti anak kan kegemaran ibu. Tapi baru tersedar diri, yang setiap bulan tidak shopping grocery di Carrefour. Memang tak layak lah anak aku nak jadi Duta Kecil Carrefour kan. Maka kepada kamu-kamu yang setiap bulan akan ke Carrefpur 2,3 kali. Silalah jangan lepas kan peluang ini ye.

Pencarian Si Duta Kecil Carrefour


*bila Mydin nak buat contest carik duta ni??
** dah amik jusco photogenic baby contest, tapi entah bila nak submit

3 comments:

  1. tesco depa umah aku lagik kedekutt.. tah bile tah nak buat contest.. resit banyak aku simpan neh.. hahah

    ReplyDelete
  2. giant xnak buat ke? kita sokmo ke giant. hehe

    ReplyDelete
  3. wahahahahaha...kalo mikhail..kena tunggu contest duta kedai runcit o duta econsave...x pon duta hero....

    ReplyDelete