12 November 2010

Rezeki ni namanya

Ohhh, permulaan hari yang sgt memberangsangkan. Kalau kejadian ni berlaku pada hari Isnin mesti lagi bagus. Mesti aku lebih bersemangat nak keje aritu.

Masih ingat contest yang Eisya sertai baru-baru ni?

Wah, sangat tak sangka. Boleh tersenarai dalam penerima hadiah. Walau hanya saguhati. Hadiah tetap hadiah. dan ibu dia makin berbesar hati sebab buat pertama kalinya penyertaan membuahkan hasil. Wahh..sukanya hati saya.

Habis la. Lepas ni makin galak la ibu masukkan Cha segala jenis penyertaan.

Penerima hadiah saguhati Giveaway: Baby in Style anjuran Puan Fad, ibu Imaan.
Eisya: Tq ye aunty.. nanti buat conetst lagi eh

*ni buat gua semangat nak shopping baju anak lagi ni

8 comments:

  1. tahniah chacha!


    dayu selalu sangkut shopping online kat mane?

    ReplyDelete
  2. tahniah cha!
    :)
    auntie kiss sket.muahhh!!!

    ReplyDelete
  3. tq..tq..
    merasa lah gak nak memang
    saguhati pun saguhtai lah

    ReplyDelete
  4. cewah cewah..
    eisya in style ek..
    tahniah ye :)

    ReplyDelete
  5. dayu, awk je belum email details to me. yg lain dah siap packing dah.

    ReplyDelete