25 May 2011

WW: Idaman Kalbu


Samsung Galaxy Tab
Sesiapa boleh tolong top-up peruntukan?

*akan pastikan miliki satu juga tahun ni.

22 comments:

  1. pastikan pastikan!!
    mira dulu berangan je lebey. tp dari angan2 insyaallah jadik kenyataan!!!

    best taw galaxy tab ni =p

    ReplyDelete
  2. Dah berapa budget? Meh I tolong tambah. Hihi.

    Galaxy Tab RM 1599
    Galaxy Tab Wifi RM 1199.

    Yummy!

    ReplyDelete
  3. top up tu idak ler. tolong berangan sekali boleh lah Dayu. hehe

    ReplyDelete
  4. sekarang baru ada 38%
    camne??
    mana nak cekau lagi??

    nak galaxt tab!!! mana nk dpt rm1.6k ni?? mana?? mana???

    memang meleleh air liur je lah selagi tak dapat

    ReplyDelete
  5. takpe simpan skit2 lama2 jadi bukit..;)

    ReplyDelete
  6. wah best tue...mun teringin jugak..tiap2 hari ckp kat incik b..bile lah die mau bagi satu..hahahaa

    ReplyDelete
  7. ni kalau dapat ni mmg seronok tahap maksima. boleh berblog di mana sahaja.

    Nak!! Nak!!

    ReplyDelete
  8. ohh idaman kalbuku juga. ishkk

    ReplyDelete
  9. jue dah beli dah.. memang best dayu, tak rugi.. boleh update belog di mana2 saja....

    hehhehe go dayu go.. kumpul duet dr skang...

    ReplyDelete
  10. ada selamba aku zasss pakai kad ajaib laki aku ni
    kad sendiri dah expired
    tapi impian tak nak buat utang lg

    maka... sabarkan diri
    kumpul duit!!!

    ReplyDelete
  11. mak mertua ainul ada.ainul tukang pinjam main angry bird je.hehehe

    ReplyDelete
  12. oh lupe nak kabo. galaxy tab yg RM 1199 tu xle masuk simcard so xle nak call2 segala.

    macam aku beli utk sepet tu yg rm1599. macam2 function hado. cumanye hazab jugak la rase if tertinggal bluetooth earphone tu. loudspeaker okeh kalo org call. hahaha. siot jek =p

    kesimpulannya, best best best best best best best best best best best best best best best best best best

    hahahahah!

    ReplyDelete
  13. NAK!! NAK!!

    tak kira..zass je kad ekwan
    bayar kat dia bulan2..
    parah dah ni
    ketagih dah

    ReplyDelete
  14. wahhhh...toksah ler sampe zass2, aku dah tutup smua kad zass2 ni.hehee...meh la aku tlg tmbh, 2 hengget cukup kan?heheee

    ReplyDelete
  15. Insyallah dpat....nad pun dah dpat ape yang diidam....

    ReplyDelete
  16. kita pon minat gak..tp tkleh berangan bt msa ni..hahaha byk benda perlu difirkan ni..ekeke

    ReplyDelete
  17. dayu... beli tabby cepat!!! lets join da club. mmg besttttt

    ReplyDelete
  18. aargghhh!!
    keinginan makin memuncak
    dah la semalam godeh2 tabby boss
    rasa nak gi lowyat minggu ni jugak

    tapi duitnya mana???

    ReplyDelete