13 May 2011

Payment details: Boleh bayar sekarang

Perhatian!!! Perhatian!!

Kepada kalian semua yang telah membuat tempahan baju Baby Blogger, yang tertunggu-tunggu instruction untuk membuat pembayaran. Ini saya nak bagi maklumat akaun di mana anda perlu membuat pembayaran. Maaf ye kalau lewat. Nak pastikan akaun sape nak terima pembayaran ni. Dan setelah dipersetujui, aku yang akan menerima segala pembayaran korang.

Jumlah yang perlu dibayar adalah:
  • Harga t-shirt : RM20
  • Caj penghantaran dengan Poslaju: RM6
  • Jumlah semuanya: RM 26
Sila buat pembayaran ke akaun Maybank aku:

151016994858
(Norhidayu Hartaty Abdullah)

Dan untuk mengelakkan keliruan dan aku terlupa diri, perasan duit adalah banyak dalam akaun. Sila maklumkan terus apabila korang dah buat pembayaran. Boleh komen di sini atau terus maklumkan ke email aku dayuyuna@gmail.com yang korang dah masukkan duit. Dan jangan lupa, emailkan juga aku postage address untuk Onniey poskan baju tersebut kepada korang. Pengeposan adalah diuruskan oleh Onniey ye. Email kepada aku, nanti aku bagi kat Onniey.

Kerja-kerja pengumpulan data adalah diuruskan oleh Dayu.

Aku kumpul duit, cukup 50% aku akan bagi kat Onniey untuk dia proceed printing. Insya Allah dalam bulan 5 ni jugak korang akan terima baju tu. Sebab printing amik masa seminggu je.

Okay, boleh buat bayaran sekarang juga. Aku tunggu je duit mengalir masuk ni (: Dah bayar jangan lupa bagitau. TQ

edited:
Geng, jangan lupa sertakan No Order korang. Refer entry terdahulu. Senang aku nak refer. Ni ada yang dah bayar ni, tapi aku tak pasti sape. Jangan lupa emailkan address terus ye. Aku nak update terus.

Yang tempah lebih sehelai, postage tetap RM 6.

Mintak kerjasama anda semua untuk buat pembayaran paling lewat pada 13 MEI 2011. Ini adalah bagi melancarkan proses pencetakan dan agar kita boleh dapat baju tu dalam bulan 5 ni jugak. Nak pakai bulan 6, tapi kalau dapat melaram dulu kan seronok.


35 comments:

  1. Dayu qema dah bayar & bg alamat, check email ya:)
    Terima kasih..

    ReplyDelete
  2. dayu elly pun dah bayar...check email..

    ReplyDelete
  3. dayu: nurul dah bayar
    ni refernce no 97768771
    guna cimb bank

    ReplyDelete
  4. No.order: 42
    nama anak: Ammar

    ReplyDelete
  5. kalau baju dua helai sama haqq punya kos rm6 kan

    ReplyDelete
  6. dayu...dah transfer..

    ayuraza..nama anak Azzad

    from acc : 166010153964
    ( NORAHAYU BINTI CHE RAZENAN )

    ammount : RM 26.00

    alamat :
    IBU PEJABAT SURUHANJAYA PENCEGAHAN RASUAH MALAYSIA,
    BAHAGIAN KESELAMATAN,
    ARAS B1 BLOK D6 KOMPLEKS D,
    PUSAT PENTADBIRAN KERAJAAN PERSEKUTUAN 6000,
    62700 PUTRAJAYA.

    thanks dayu...dah amek alamat t inform kat http://ayuraza.blogspot.com ek

    ReplyDelete
  7. kite dah xfer. nie alamat kite yer:-

    Siti Sharena Rusli
    Setia Haruman Sdn Bhd
    Property Department
    The Lodge, Persiaran Multimedia
    Cyber 7, 63000 Cyberjaya, Selangor

    ReplyDelete
  8. eh lupa lak nak bagi detail..

    alamat ni eh

    zaleha mohd esa
    jabatan pembangunan kemahiran
    aras 7-8 blok D4, Kompleks D
    62546 Putrajaya...

    ReplyDelete
  9. sha dh bayar ref no 1499474819

    order no 13 qaish

    detail alamat

    shamsiah binti mohd( salju sha)
    JABATAN PERANCANG BANDAR DAN DESA NEGERI MELAKA
    ARAS 5, WISMA NEGERI,
    75450 AYER KEROH MELAKA.

    ReplyDelete
  10. Dayu, dah bayar pls check ur email ok. :)

    ReplyDelete
  11. dayu..pja bayo weekend ni la ye...lupe pasword maybank2u la..dh try tp tetap jugak lupe....kena wat manual..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  12. dayu...ana dh transfer duit dr cimb clik..

    No order: 40 Ana-Aryan-12m

    Transaction Ref No: 97802304 Amount(RM): 26
    Date / Time: 05-May-2011 09:31:56 AM

    Add:
    Tengku Fauziana Bte Tg Jaafar
    No. 32 Jalan 16,
    Taman Dato Harun,
    46000 Petaling Jaya,
    Selangor.

    :))

    ReplyDelete
  13. salam dayu...mar dah transfer..

    no order 9 : Qaseh

    alamat :
    JABATAN PEGUAM NEGARA
    ARAS 8, BAHAGIAN HAL EHWAL ANTARABANGSA
    NO 45 PERSIARAN PERDANA
    PRESINT 4
    62100 PUTRAJAYA

    thanks dayu...

    ReplyDelete
  14. dayu, dah byr jugak..check your emel key..thankss.

    ReplyDelete
  15. sory dayu,,,telupe tulis name plak
    MARDHIAH BINTI ABDUL TALIP

    ReplyDelete
  16. dayu. Sorry terlogin pakai id alaanggun plak. anyway mama rayyan da bayo. no order=15 :)

    ReplyDelete
  17. ok..semua payment yang aku terima sehingga hari ni telah aku update dalam masterlist
    nanti by 13/5 aku published list untuk semakan semua

    ReplyDelete
  18. Salam Dayu..

    Dah transfer RM46

    No order 46

    Details dah email

    ReplyDelete
  19. Salam Dayu.
    dah transfer..detail chk email k
    RM26 ref no 1499928426.

    No Order- Asue
    Nama Baby- Aqil

    :)

    ReplyDelete
  20. dayu, yan dah bayar k.. order no. 63. tqvm

    ReplyDelete
  21. maria dah transfer..rm26 dari akaun maybank (noridayu mat salleh)

    no order 37

    alamat:
    maria rajab
    blok 5-15-4,
    taman sri bayu,
    11900 bayan lepas,
    pulau pinang.

    ReplyDelete
  22. dayu.....

    iza dh transfer duit dr cimb clicks..

    No order 6 : Adrian size 2T

    Transaction Ref No: 97866182
    Amount(RM): 26
    Date / Time: 06-May-2011 16:01:45 PM

    details address:

    IZA MAZLIYANTI BINTI ISMAIL (mama adrian farique)

    PUSAT PENGAJIAN PENDIDIKAN JARAK JAUH,
    UNIVERSITI SAINS MALAYSIA,
    11800 USM,
    PULAU PINANG.

    ReplyDelete
  23. dayu...pja dh transfer duit dh

    order no 12 (pja makino : mikhail)

    address kat email ye

    ReplyDelete
  24. dayu, dh bayar. guna maybank. no 47 utk eryna ;)

    address bole anta kat

    Eryna Batrisyia
    No 30, Jln Setia Nusantara U13/19K, Setia EcoPark, 40170 Shah Alam, Selangor

    ReplyDelete
  25. dayu. dah bayar.
    no.34, yaya/Auf = size 18

    Transaction Ref No. is 88598498

    address kat email. thanks

    ReplyDelete
  26. Dayu sory lmbt - da byr eh....order no 10 lylie - alya

    check detail kt email okey....

    ReplyDelete
  27. salam dayu.. saya dah bank in minggu lepas dan dah emelkan ke dayuyuna[at]gmail.com

    info ya kalau tak terima.

    ReplyDelete
  28. salam

    da bayar

    SHARINA NIZA
    P-3-2 PLAZA DAMAS
    60, JALAN HARTAMAS 1
    SRI HARTAMAS
    50480 KUALA LUMPUR
    TEL: 019-2260586

    no oder 62

    ReplyDelete
  29. dayu mun sudah bayar tau ari jumaat lepas...
    no.order 11
    alamat
    maimun razali
    no,.12P,Persada Ikhlas,
    Bandar Enstek,
    71760 Bandar Enstek,
    Negeri Sembilan

    ReplyDelete